Monday, February 14, 2011

~juLiA FiLiO~

Bismillah....
hari-hari yang dilalui macam biase..hidup seorg student kat kuantan ni memang penat tapi penuh makna....
hari ni kelas sume cancel..pegi kelas pagi2 bute kul 8pg tapi tibe2 bru tau cancel..ok...tak kisah pun la kan..then,setelkan jap report lab dispensing....bile dah setel,ikut nani lak g KP jap nak cari kasut die..memang payah btul nak cari kasut yg flat untuk die....kalo yg tinggi2 byk la gak yg leh fit dgn kaki die....puas berjalan satu KP tu, tak gak jumpe kasut paling sesuai untuk die...wawa pun ade sekali..wawa dah mcm mak yg tolong carikan kasut sesuai untuk anak2...aku ni lak memang gile kasut sikit..memilih la gak..
aku tak suke kasut yg berat..nak yg betul2 ringan..and yg penting,aku bleh berlari laju2 dgn kasut tu...at last, nani yg nak cari kasut tapi aku n wawa lak yang beli kasut kat situ...

tergoda dgn si julia filio yg cantik itu...

kaki sape la yg gemuk ni???


serius kasut ni best gile..memang ringan....leh berlari ag pakai kasut ni..aku dah test dah td...
wawa pun beli gak satu kasut..tak tau la nape bile aku beli kasut,mesti dgn wawa...wawa mmg pandai pilihkan kasut kot untuk aku..hihi...nani lak kesian tak dpt2 gak kasut impian...then,gerak trus ke ECM...cari kasut nani lak...nasib bek la jumpe gak kan..tapi kaki nani mmg gedik sikit...nak yg RM100 ke atas je..haha

bile kuar dari ecm,tiga gadis manis ni berjalan la pulang dgn kasut baru masing2...hehe

kasut aku yang paling murah n kasut yg warna hitam tu paling mahal..

yang paling best bile jalan sebelah nani tak la rase die tinggi sangat dah..hee..sebab aku maintain dgn kasut 3 inch ke ats n nani lak dah kembali berpijak pd bumi nyata....
aku je tak berpijak di bumi nyata ag...hehe

kul 2 plak ade lab dispensing dgn bro hasrul...tapi bile sume dah ade kat lab,tau2 je lab takde gak...
so,kesimpulannye hari ni kiteorg takde kelas langsung sbnarnye....
kepala masing2 mase tu pikir nak bincang2 pasal model eye yg kene wat n submit ahad ni pd prof faudziah...
macam2 la kene beli...sgale bende hardware kne cari kat cowboy....
pas setel membeli kat cowboy,terus balik uia dgn penatnye mase tu dah kul 6 petang..
serius letih and terus terlelap...malam lak kul 9.15 ade kelas visual optics dgn bro hafidz....
malam ni meriah sikit kelas sebab ade student 'tambahan'..haha

ierah and mila
yang tudung purple tu je student 'tambahan'..haha

and yang tudung hitam ni pun student 'tambahan'

mila and shaff

ok la..penat dah membebel ntah pape ari ni kan...tak la penat sangat pun hari ni tapi banyak berjalan....


pesanan buat kawan2 si kuntum : sayang kuntum tak???haha..silap2...syg kak ira tak????




2 comments:

  1. sayang kuntum je, tak sayang kak ira..hehe boleh ke mcam tu? hehe..=)

    ReplyDelete